Ljuset i tunneln

Sådär. Nu har jag förhoppningsvis skrivit min sista tenta på universitetet! Tentan i miljö- och förvalningsrätt kändes bra och jag hoppas verkligen jag klarade den. Men man vet ju aldrig om man fortsätter plugga efter mastern, strökurser eller liknande. 
 
Livet känns verkligen en aning lättare nu. Boende på västkusten har löst sig, så jag är inte stressad över var jag ska bo när jag jobbar på Nordens Ark länge. Sedan så är det bara exjobbet på agendan nu vilket känns skönt. Full fokus på mina hyenabilder och att analysera datan. Erik och jag har en sprillans ny stationär dator hemma nu vilket gör att arbetet med bilderna underlättar då jag inte behöver sitta böjd över min sega Mac längre. Sen är det inte helt fel att spela spel som bara funkar på PC heller ;p
 
Sedan har jag ju börjat på gymnastik igen som är så roligt! Aldrig gått på gymnastik när jag var liten så jag har fått lära mig det mesta i vuxen ålder även om cheer gav mig en del, dock inte så jättebra med den tekniska biten och hur man utföra övningar helt rätt. Men jag tycker det är superkul att lära om mig och man vet ju inte hur länge man orkar hålla på med allt hoppande och flygande så lika bra att passa på nu :)
 
Handvolt på stranden när jag var i Zanzibar 2015
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp