Love Lockdown

 
Jag är så förkyld! Gaah.. hostar en massa :( Imorgon ska jag till huvudstaden igen, ska bli riktigt skönt att träffa lite andra människor igen även fast jag älskar att vara här hos min farbror och hänga med (främst) min kusin Lucy. Igår tog hon och jag lite foton men jag blev bara bra på typ ett foto för var så seg av förkyldningen. Lucy körde dock på och jag tog väl 250 bilder på henne.. haha var helt slut efter det. Men hon blev jättebra på bilderna, så sött leende hon har :) 

I helgen kanske vi ska till Karibiska havet. Jag har hittat en helt underbar strand så hoppas brudarna jag eventuellt ska med är på. Dessa brudar är pappas kusiner och är typ 60 år. Men de är så ungdomliga att gärna åker med dom :) Hoppas bara hinner bli lite friskare.
 
Seeen... vet ni vad? Är asnervo men ska på cheertryout nästa vecka!! Gahh! Costa Rica är sjukt bra, kom tvåa på Worlds i partnerstund och 4a i Coed-klassen (tror jag det var..). Hur som helst har jag inte tränat på så många månader dels på grund av mycket resande och sen pajade jag axeln sista träningen i början av juni. Hoppas det går bra iaf. Inte så seriöst för mig heller för kommer inte kunna träna hela tiden tills jag drar. Men kommer vara askul :D
Cheerleading, Costa Rica | | Kommentera |
Upp