I made it

Jag är så stolt över mig själv. Har alltid sagt att jag vill resa i världen och jag är ju verkligen en sån människa som har rest väldigt mycket, speciellt för min ålder. Men nu är allt bokat.
 

Reste tex till Japan med älskade Alexandra för 2,5 år sedan.
 
Men allt mitt resande framöver ser ut som följande: Tågluffning med Elin den 18 juni, vi flyger till Berlin och är där i två dagar eller så och fortsätter sedan resan i östeuropa :) När jag väl kommer hem från galenskaperna med Elin hinner jag vila i nån vecka sen är det dags att flyga till Rumänien med Stefan. Chilla i huvudstaden med hans släktingar och sen dra till havet nån helg. Slutet av sommaren ska jag verkligen njuta av den svenska sommaren och med familj o vänner för i September drar jag iväg till Costa Rica i tre månader. Ska jobba som volentär på ett rescue center för djur i 40 dagar och resten av tiden jobbar jag väl med brännan och spanskan ;) Haha men det ska bli såå kul att få göra nått nytt och upptäcka mitt andra hemland kan man ju säga eftersom pappa är därifrån. Och inte nog med det, påväg hem ska jag stanna i New Jersey en vecka och hälsa på min farbror och kusiner. 
 
Turkiet, Egypten, USA, Italien, England.. jaa jag har rest rätt mycket och bodde i Costa Ricas grannland Nicaragua när jag var 11 år (bild längst till höger)
Resor | | Kommentera |
Upp