every teardrop is a waterfall

Var som sagt i Göteborg från måndags kväll till idag morgon. Blev en lång tåg-bussfärd hem denna varma dag. Men igår var verkligen en bra dag med fint väder och mycket hann göras på dagen. Jag har liksom aldrig hängt i Göteborg så var kul att få se lite av den fina staden :) Tyvärr tyvärr fick jag sjukt ont i magen på tisdagkvällen så kunde inte alls njuta av coldplay så som jag hade hoppats på och har faktiskt ont i magen även idag. Så typiskt att jag ska få det just den dagen man ska se dom.
Vi har på Universeum där de bland annat har som en regnskog där apor springer fritt. Och kan ni tänka er? En av aporna kom fram till staketet och höll i mitt finger när jag sträckte ut min hand :'DD

Blir jag sugen på att åka ut till havs? JA


En mycket varm tisdag :)


Fin fina Götet

Alec som gör "livsnjutar-posen"

Coldis :D
.
.
Trots att jag fortfarande mår lite halvt sådär var det jättetrevligt att komma bort och få träffa nya människor, få hålla en apa i handen, se Göteborg och Coldplay (the killers sångaren va även där och sjöng en av the killers låtar "can you read my mind" :'D). Så allt som allt är jag glad att jag åkte men erkänner tillfredställelsen över att se Uppsala skylten när man kom hem. Borta bra på många ställen men Uppsala oftast bäst.
Händelser | | 2 kommentarer |
Upp