Systers stora dag imorgon

Förra veckan var jag för första gången någonsin på Orsa Rovdjurspark. Det var en spännande erfarenhet att få vara där i hela fem dagar med elever från olika Realgymnasium. Denna vecka skulle varit en vanlig vecka men åkte på matförgiftning så måndag och tisdag var jag rätt mör. Tur att det iaf inte skedde idag eller så för imorgon gifter sig min storasyster!! :D Ska bli så kul och jag ska faktiskt fota lite av porträttbilderna innan vigseln så jag är lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra :) Jag tycker hösten är så otroligt vacker och det är min favoritårstid så tror det kommer bli ett väldigt vackert bröllop.
 
Ung gråvarg 
 
Vardag | | Kommentera |

Höstvindarna har kommit

Snart jobbat en månad på det nya jobbet som djurvårdslärare ! En helt ny respekt för lärare har jag verkligen, så mycket bakom lektionstiden som ska fixas och trixas. Det är så kul att vara med eleverna men känner mig rätt så rookie på allt annat. Tjänsten är bara på 50% men vid sidan av det jobbar jag kvar på Biotopia vilket jag tycker är en rolig arbetsplats. Imorgon är det kulturnatten och då kan man gå och vaska guld där med mig och mina kollegor under dagen.

Nästa vecka åker jag i alla fall med elever från andra Realgymnasium till Orsa Djurpark i en vecka så det ska bli jättekul! Aldrig varit i den parken och trots den tragiska olyckan som skedde i början av augusti tror jag att eleverna kommer få en bra upplevelse.
 
Elefant i Tsavo East, Kenya
Vardag | | Kommentera |
Upp