FFFF - FIT FOR FUCKING FIGHT

 
Har börjat följa nån yogatjej på instagram. Tyckte den positionen var fett cool och försökte på mig den. Gör den inte lika snyggt som hon men ändå lite stolt att jag ens klarade det. Imorgon blire dag tre av tidigt gymmande. Shit va trött jag blir av det. Somnar bokstavligt talat på föreläsningarna. Haha värsta är att jag sitter typ längst fram för att koncentrera mig men somnar ändå. Så idag ska jag lägga mig tidigt så jag inte ska va trött imorgon. 
 
Träning och hälsa | | Kommentera |

You wanna hot body ? YES

GLÖMDE BERÄTTA EN SAK! I lördags, innan skåneresan stod jag i fu*king 2,5 h ute i kylan för att få ett billigt årskort på fitness 24 seven. Det är ett gym som är öppet hela tiden och Isac och Emilie tränar där och peppat mig att börja där. Så eftersom det var premiär för ett nystartat gym (skitcentralt och nära mormor (Y)) så sålde dem de 200 första årskorten för 990 kr! Skitbilligt verkligen. Så jag stod faktiskt rätt långt fram men med tiden tränger ju sig folk (lr man paxar plats år vänner osv). Så tog typ 3,5 h totalt för mig att få det där himla kortet. Snacka om att jag var stressad hem och sen till tåget.
Gymmade iaf idag med Emilie. Var där 10 i 7, kände mig väldigt duktig och imorgon kör vi samma sak! 
 
Men jag bakade faktiskt igår muffins som belöning att vi hade gymmat. Men tycker de va lite torra för älskar att baka och blir så himla besviken när det inte blir som jag hade tänkt. Men alla andra gillade dem iaf. Dock passade det bra för Lasse fyllde år idag så då bjöd jag på muffinsarna. 
 
Dock får jag ju sura uppstötningar jättelätt och verkligen tappat godissuget (vilket är bra) men börjat gå på tabletter för min knasiga mage så det börjar kännas bättre. Men har så mycket i skolan att när det går dåligt med matten tränar jag mera så jag ska känna mig lite duktig iaf haha! :D Faktiskt joggat massa på sistonde och det går asbra! Aldrig varit så lätt att jogga. Tror verkligen det beror på att det är noll pollen ute för har ju inte direkt tränat så mkt i höst så att min kondis är bra. 
 
Oj vilket inlägg det blev nu. Men kompenserar för alla dagar jag inte pallar blogga haha. Jag älskar min bror!! Han är bäst och supersmart och hjälper mig så mycket med matten. Kärlek till honom ! :D (och mina andra syskon men de hjälper mig inte med matten haha)
Träning och hälsa, Vardag | | Kommentera |

We taking these haters and we roughing 'em up

Vilken partyhelg det har varit för mig! Blivit rätt mycket på sistonde. Trodde inte jag skulle ut i fredags för varit bestämt i någon vecka att jag och Nea ska ner till Hässleholm på lördagen. Men sen ryckte det i benen och jag hakade på. Blev BJ vilket är ju gratis för oss med kårleg. Var så stööört mycket folk ute. Crazy. Aja vi förade hemma hos Petter, kul som vanligt.
 
 
Efter en lång tågresa kom vi fram till Hässleholm. Förkrökade lite på hotellet men var rätt chill faktiskt. Samir drack inte ens. Det var ju kul att träffa honom, inte för jag är kär i honom som resten av sverige men tycker han säger så himla roliga saker haha. Så jaa, vid 1 skulle de ut på scenen och jag fick haka på upp för ville ju inte va själv i publiken. Men efter 2 h rent dansande dog mina och Linneas fötter och vi kände oss som gogo-dansare haha! 
 
 
Haha det som fick mig att fortsätta dansa var 1) Att det var massa som tog kort så man måste ju dansa lite snyggt haha. 2) TÄNK PÅ KALORIERNA SOM BRÄNNS!! 
 
Men när vi kom tillbaka till hotellet var vi så döda. Helt sjukt. Dagen efter åkte jag, Linnea och Samir hem. På kvällen var jag helt död. Förstår inte hur PH-deltagarna orkar resa så mycket bara för att festa. En, två gånger - visst! Men mer.. haha nää.
 
Men jag och Emilie har snackat om världens roligaste förfest-lekar så är fett taggad på nästa utgång!! Blir nog dock inte denna helg för pappa fyller år :( Men nästa gång jag drar ut ska jag banneme ha gympadojor och ba freaka ut och dansa som en ful tupp. 
 
Händelser, Vänner | | En kommentar |
Upp