Love Lockdown

 
Jag är så förkyld! Gaah.. hostar en massa :( Imorgon ska jag till huvudstaden igen, ska bli riktigt skönt att träffa lite andra människor igen även fast jag älskar att vara här hos min farbror och hänga med (främst) min kusin Lucy. Igår tog hon och jag lite foton men jag blev bara bra på typ ett foto för var så seg av förkyldningen. Lucy körde dock på och jag tog väl 250 bilder på henne.. haha var helt slut efter det. Men hon blev jättebra på bilderna, så sött leende hon har :) 

I helgen kanske vi ska till Karibiska havet. Jag har hittat en helt underbar strand så hoppas brudarna jag eventuellt ska med är på. Dessa brudar är pappas kusiner och är typ 60 år. Men de är så ungdomliga att gärna åker med dom :) Hoppas bara hinner bli lite friskare.
 
Seeen... vet ni vad? Är asnervo men ska på cheertryout nästa vecka!! Gahh! Costa Rica är sjukt bra, kom tvåa på Worlds i partnerstund och 4a i Coed-klassen (tror jag det var..). Hur som helst har jag inte tränat på så många månader dels på grund av mycket resande och sen pajade jag axeln sista träningen i början av juni. Hoppas det går bra iaf. Inte så seriöst för mig heller för kommer inte kunna träna hela tiden tills jag drar. Men kommer vara askul :D
Cheerleading, Costa Rica | | Kommentera |

Presentkris?

Här började de med julpynt i butikerna för några veckor sen.. vet inte hur det är i Sverige men vet att man alltid blir chockad hur tidigt butiker börjar hetsa julen. Jag kommer vara hemma i Sverige den 20 december och vill därför gärna ha köpt alla julklappar innan. Dock har jag lite problem.. vikten. Kan ju inte shoppa hur mycket som helst eftersom får bara ha 23 kg i bagaget. Hade exakt 23 kg när jag kom hit med då var den fylld med en hel del presenter (choklad bland annat) till släkningarna här. Hmm har redan köpt lite med skitsvårt att köpa till alla. Har så stor familj! Haha älskar dom men det blir ju lite problematiskt detta. Får vara listig som räven nu alltså.
 
bilder från förra julen. Lucy och mamma
Vardag | | Kommentera |

He talks about you in his sleep

 
Jag är på bättringsväg med magkatarren. Fortfarande öm i magen men mycket bättre. Hemma hos mina kusiner för ville inte vara där i djungeln med den ständiga värken. Så kom hit igår och vilat i snart 2 hela dygn. Eftersom det spöregnar är jag inne på youtube med det extremt sega internet och kollar upp låtar jag gillar... vad låten betyder, vad musikvideon byter, kollar upp covers. Ja ni vet, saker man brukar tänka på men lätt glömmer sen. Jag tycker Miley Cyrus cover på Jolene är jättefin <3 Hittade även denna tjej med jättefin röst som gjorde en cover på en av mina absolut favoritlåtar; "Alejandro" med Lady Gaga
Musik ♬ | | Kommentera |
Upp