Two weeks to go

 Usch åker hem om två veckor.. Eller till USA. Ska ju vara där i 7 dagar. Folk kanske ser det som en dröm.. hänga i NY och NJ i en vecka men just nu hade jag velat byta ut den veckan mot en vecka till här. Det är helt helt sjukt hur fort dessa 3 månader har gått, eller ja, snart 3 månader. Självklart ska det bli kul med USA, hälsa på mina kusiner och min kusin har fått en liten bebis så det ska bli kul. Även få se NYC i juletid. Men man har ändå vant sig att vara här.. fått massa vänner och är så nära min familj nu. All good things comes to an end, eller hur? Ska dock bli asgott att komma hem och äta svensk mat haha, kommer gå upp massa i vikt! NOEES! Haha
Costa Rica | | Kommentera |

Animal planet

Jag har kollat på "mitt i naturen" del 1. Det är tre delar som handlar om Costa Rica och jag tycker ni borde se de avsnitten innan de tas bort på svtplay! :) typ 19 dagar kvar man kan se avsnitterna. Hur som helst pratar de första avsnittet mycket om tapirer.. hur svårt det är att hitta dem och hur utrotningshotade de är. Fick mig att tänka hur coolt egentligen det är att jag har klappat tre tapirer! :D på reservatet.. och hur många djur jag faktiskt har fått röra :D Hahah för mig räknar jag coolhet i djur om jag får röra dom haha! :P Nerrå men det har ju verkligen varit häftigt. Så tänkte visa lite av djuren jag fått röra ^_^
 
Blir kanske lite repris men kommer ni ihåg att jag var i monteverde? Jättecool och fin regnskog. Där svansade iaf denna vitnosade näsbjörnen runt och jag och den var väl lite modiga och den kom fram och nosade på mig :D
 
På reservatet fanns denna lilla söta plutt. En jaguarundi. Denna var inte en fullvuxen katt så den slickade faktiskt min hand och spann som en vanlig katt.
 
Dessa är två olika jaguarer men jag var modig och rörde båda! Genom staketet såklart men var lite läskigt för ena stunden spann de och nästa sekund när man hade handen inne kunde de fräsa och hugga till. Tur nog har jag alla fingrar kvar. Väldigt vackra djur, men inte så mysig päls.. rätt tunn och hård. 
 
Nog favvodjuret på reservatet. Ozelotbebisen som familjen hade i huset. Den revs jättemycket och kunde bitas med men jag tycker att det inte gjorde så mycket.. ett vilt djur liksom så vad förväntar man sig?
 
Ännu en plutt jag gillade! Kinkajoun som var dotterns husdjur (alltså dottern i familjen som ägde reservatet). Hittade ingen söt bild på den när jag höll den så fick bli en bild med KJ ist.
 
Haha hittade denna lilla skalman när vi rengjorde hos sköldpaddorna.
 
Jag och en tapir. Coola unika djur. Haha sjukt äckligt men när vi gav mat till hanen fick han bonge eller nått och hans snopp räckte ner till marken. Haha ett femte ben. 
 
Jag är rätt rädd för fåglar.. tror det blev som värst efter fågelinfluensan och att vi hade massa fasaner på vår trädgård som skrämde skiten ur mig. Hur som helst, denna papegoja var lugn så han vågade jag klappa.
 
Aporna kan jag ju säga redan nu att de är lite av ett helvete. Iaf aporna här. De var helt galna och en kastade frukt på mig, flera försökte dra en i håret, en rymde och ville typ fightas med mig. Aaa.. inte direkt favvodjuret efter denna resa. Innan ville jag ha en apa haha, nu tror jag hellre jag vill ha ett rivandes kattdjur faktiskt. Men höll väl handen med nån apa genom buren. Vääldigt starka btw!
 
Från Nicaragua, klappade lite fladdermöss. Dessa var bara växtätande så var inte rädd haha :D
 
Typ två veckor sen men min älskade lilla bebis sengångare <3 Detta var på ett annat reservat jag bara besökte över en dag.
Och min söta utterkompis!! Så söt! :D Vill ha en utter!!
 
Ja det var det. Säkert glömt nått djur men tror det var det mesta ^_^
Costa Rica | | En kommentar |

Different point of view

 
Var uppe på ett berg i Heredia med finaste utsikten, typiskt att man bara hade sin mobilkamera med sig. Men Costa Rica förvånar mig fortfarande över hur vackert det är. Så mycket grönt, så mycket berg. I love it
Costa Rica | | En kommentar |
Upp