GHOST TRICK

 
Igår, efter jag såg The Machinist, klarade jag ut ett spel jag spelat ett tag - Ghost Trick. Det finns till iPhone så spelat på mobilen. Det var ett väldigt bra spel tycker jag. Samma skapare som Phoenix Wright (mitt favvospel) har jag för mig. Mycket mystik, bra story och så vidare, sånna spel som är verkligen bra spel enligt mig :) Mysigt spel var det också.. det är viktigt med :)
 
Men nu har jag inget och spela och jag är ensam hemma och känner mig rätt ensam. Synd att jag har klarat ut det... ingen anledning till att inte plugga antar jag. suck. 
 
Måste bara tillägga. Var i Storvreta på påskmiddag och det var supermysigt! Sedan träffade jag Elin, min underbara, fina bästis sen dagis. Älskar henne så och det var verkligen härligt att få prata ut med henne. 
Games | | Kommentera |

The Machinist

 
Igår såg jag en film jag har fått låna väldans länge - The Machinist. Har velat sätt den länge, specellt eftersom Niclaz som jag fick låna den av rekommenderade den och han brukar ha koll på min filmsmak. Jag älskade filmen! Exakt rätt typ av "creepyness" i filmen utan att vara skräckfilm. När pysket är lite messed up. Påminner lite om Fight Club på ett sätt fast jag tycker denna film är bättre gjord. 
  Känner ni igen snubben på bilden då? Det är Christian Bale!! (nyaste Batman) Så sjuukt smal. Han vägde bara 54 kg i filmen, sedan några år efter var han Batman igen. Snacka om dedikerad diet!! Hur som helst tycker jag Bale är sjukt duktig skådis i filmen, verkligen sjukt bra! Så jag rekommenderar filmen om ni gillar thriller :)
Filmer | | Kommentera |

Promenad i Uppsala stad

Jag har bestämt mig att jag ska promenera varje dag i minst 40 min!! Haha får se hur länge det håller men det blir typ en liten "push"grej för mig att lägga ut det och säga det på bloggen för då måste jag försöka uppehålla det ^_^ När jag väl gick lyssnade jag samtidigt på "Hunger games" ljudbok. Sett filmen så man vet ju vad som händer men det va den bok som gick snabbast och ladda ner så det fick bli den haha :) Men jag tycker berättarrösten är bra faktiskt (Y) Alltid varit lite emot ljudböcker för sist jag försökte mig på var det "1984" och då var kapitlerna huller om buller så jag fattade ingenting och det va på engelska så tillslut läste jag boken ist (på engelska hihi). Nu lyssnar jag också på engelska dels för 1. Finns säkert inga som sidar ljudböcker på svenska. 2. Asbra sätt att lära sig språket bättre. 3. Säkert bättre berättare ;p
 
 
Har förresten massa tentaplugg.. wish me good luck!
Böcker, Träning och hälsa | | Kommentera |
Upp