2013

Nytt år igen. Ännu ett år fyllt av nya erfarenheter och upplevelser... främst resor skulle jag väl tänka på om jag tänker tillbaka på 2013. Tåggluffningen, Rumänien, Norge, Costa Rica, Nicaragua, USA .. ja mycket resor. Ett halvår fyllt av cheer... inge plugg dock. Jag tycker det är så läskigt hur tiden bara rinner iväg. Kommer ihåg förra nyår som att det vore igår. Men även fast det har varit en del jobbiga saker har jag ändå fått en hel del guldklimpar detta år. MVP, körkort, nya vänner, resorna (som sagt), massa djurupplevelser och erfarenheter. 
 
Jag hade bara ett nyårslöfte för detta år och det var att ta körkort - vilket jag klarade! Jag är så sjukt stolt över det. Jag tycker det är viktigt att man har realistiska mål om man nu ska ha nyårslöften och sen hålla sig till det. Inte säga att man ska gå ner 10 kg (folk som inte ens behöver det) och sen köttar på gymet i januari och sen glömmer man bort sitt löfte när semlorna och andra godsaker kommer i vägen. För jag tycker verkligen det är skitviktigt att inte svika sig själv. Det är ju ändå du som ska vara säker i dig själv för att kunna hjälpa andra och vara en stark person. Om du inte ens klarar göra dina mål kommer det väl vara svårare att klara krav andra kommer kräva av dig? 
Så mitt tips, realistiskt mål, inte så många och klara dem! :) Man kommer vara så sjukt glad och stolt över sig själv. 
 
Mitt nyårslöfe för 2014 håller jag för mig själv men tänker klara det!
 
 
 
 
Händelser, Vardag | | Kommentera |

My soulmate

 
Nu är jag komplett igen!! ALEXANDRA ÄR HÄÄÄR! Världens bästa vän som jag älskar så mycket. Igår hämtade jag och Wigren henne på arlanda och så hade vi en rolig dag tillsammans med mycket prat, mat och spel. Det är så roligt att vara med Alex, det är som ingen tid har gått när vi hänger. Ligger och fnissar som 2 kära tonårigar när vi snackar om saker och har exakt samma humor så vi kissar ju nästan på oss av allt garv. Hon är verkligen bäst och är så glad att vi ännu ett år ska fira nyår tsm :D
Vänner | | Kommentera |

Saluhallen

Julafton var jättemysig. Var i Storvreta som vanligt med familjen. Dagen efter gick jag ut med Linnea, första gången jag går ut den 25e faktiskt. Brukar va lite anti att festa på juldagen men gick inte på en enda klubb i CR så var faktiskt rätt sugen på att gå ut nu. Stört mkt folk på saluhallen, helt sjukt med folk! Så det var ju kul att man stötte på massa kompisar iaf :) Tycker faktiskt det är fortfarande lite konstigt att vara hemma... så mycket som ändrats på 3 månader, och mycket som är exakt likadant. Antar att det är bara att inte försöka titta tillbaka allt för mycket...
 
 
Är btw fortfarande jetlaggad!! Helt sjukt. Vaknar typ tre varje natt, vaken till sju på morgonen, somnar om till 1 på dagen. Och är superförkyld så det suger ju.. annars skulle jag typ kunnat jogga eller nått för finns ju ingen snö ute. 
Vardag | | Kommentera |
Upp